fbpx
Orthomoleculair therapeut

Spreker volgens de Orthomoleculaire kPNI

Lezingen voor bedrijven, gratis video's & webinars

Voor bedrijven geef ik graag lezingen over gezonde voeding en leefstijl. Als feedback krijg ik altijd te horen dat ik begrijpelijk, enthousiast en interactief informatie verschaf. Jarenlang gaf ik al lezingen op kantoren en voor het personeel van Justitie. Ook voor mijn praktijk geef ik lezingen voor specifieke doelgroepen en geïnteresseerden. In mijn vorige bedrijf BodySwitch werd ik voortdurend gevraagd om woordvoerder te zijn op beurzen en congressen.
 
De laatste tijd hou ik mij ook bezig met online adviezen over een gezonde leefstijl te delen. Mijn gratis video’s en webinars zijn een ideale manier om mensen kennis te laten maken met de inhoud van mijn vakgebied. Het blijkt zo nieuw te zijn om voeding en darmflora in te zetten als medicijn, dat een groot deel van de bevolking nog nauwelijks bewust is van deze krachtige manier van geneeskunde. 

 

Bedrijfslezingen

Patiëntenverenigingen

Beurzen

Congressen

Webinars

Youtube

Lezingen voor bedrijven

Ik geef graag lezingen

Lunch lezing (2 uur) :
prijs in overleg

Geschikt voor groepen van 10-20 mensen, waarin ik praktische adviezen geef over voeding zoals koolhydraat beperking en gezonde vetten. Daarnaast geef ik gemakkelijk toepasbare tips over beweging.

Dagdeel (2 x 2 uur) :
prijs in overleg
Geschikt voor groepen van 10-20 of meer. Hierin ga ik, naast voedings- en bewegingsadviezen, in op specifiekere aspecten over ziekte en gezondheid zoals je darmflora verbeteren en slaapritme optimaliseren.

Nabegeleiding :
prijs in overleg
Tijdens mijn lezingen blijkt meestal dat er mensen in het publiek zitten met langdurige klachten. Vaak zijn deze beperkend voor zowel de persoon in kwestie als voor het bedrijf. Denk b.v. aan langdurige uitval. Ik kan voor deze mensen persoonlijke begeleiding geven als therapeut. Soms kan het zelfs de moeite waard zijn om een deel van mijn behandeling door het bedrijf te laten bekostigen.

Aanmelden Nieuwsbrief

U hoeft alleen uw naam en email in te vullen

En u kunt zich altijd gemakkelijk weer afmelden!