fbpx
Orthomoleculair therapeut

Klantervaringen

Testimonials, oftewel de ervaringen van mijn uitbehandelde cliënten

Ik neem uitvoerig de tijd om na te gaan hoe mijn cliënten hun behandeling hebben ervaren. Wat is het resultaat? Wat hebben ze ervoor moeten doen? Zijn er bepaalde doelen niet bereikt? Eerlijke en oprechte ervaringen van klanten geeft een goed beeld van het effect van mijn behandeling.

Ervaring Ziekte van Crohn

Colitis Ulcerosa

“Na jaren van extreme buikpijn, diarree, obstipatie en vermoeidheid kwam ik in 2014 in het Ziekenhuis terecht. Daar kreeg ik te horen dat ik de ziekte van Crohn had. Ik moest gelijk met medicatie beginnen. Omdat deze niet genoeg hielpen kreeg ik zwaardere medicatie die elke 6 weken middels een infuus toegediend werden. In het begin hielp dat redelijk maar ik kreeg ook last van bijwerkingen zoals benauwdheid en uitslag. Ondertussen ben ik op zoek gegaan naar alternatieven omdat ik graag de onderliggende oorzaak wilde onderzoeken en niet alleen de symptomen wilde bestrijden met zware medicatie die mij ook niet voldoende hielpen. Ik kwam, na wat omzwervingen, bij Jerome Verbeek terecht.

Jerome is uiterst vakkundig te werk gegaan en hij kwam er achter dat ik o.a.  niet tegen lactose en gluten kan, last van parasieten had en baat had bij voedingssupplementen omdat mijn darmen niet genoeg konden opnemen. Het is een traject geweest van ongeveer 1,5 jaar waarin ik mij steeds beter ging voelen. Ik ben helemaal gestopt met de medicatie en heb de ziekte goed onder controle gekregen. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en ik gebruik nog elke dag de voedingssupplementen als aanvulling op mijn dagelijkse voeding. Ik heb Jerome persoonlijk ervaren als een integer, betrokken persoon met veel medische kennis. Ik kan een ieder die kampt met darmproblematiek aan raden contact met hem op te nemen.”- Diek Slots (50 jaar)

Ervaring Afvallen & Diabetes 2

“Mijn hele leven lang heb ik allerlei diëten gevolgd. Ik viel wel af, maar het kwam er in een mum van tijd weer aan. Twee jaar geleden stond ik op het randje van Diabetes type 2: met behulp van Jerome Verbeek, een zeer empathische therapeut, viel ik 15 kilo af. Geen calorieën tellen, geen hongergevoel, geen vreetbuien, geen schuldgevoel bij elke hap die ik in mijn mond steek…… Nu, twee jaar later ben ik nog steeds op hetzelfde gewicht en geen Diabetes!”  – Karin (73 jaar)

Ervaring Stemming en Angstklachten

“Ik had last van langdurig bestaande stemming en angst klachten. Ook gebruikte ik medicatie hiervoor.

Ik ben tot op de dag van vandaag zo blij dat ik het traject ben ingegaan met Jerome. Ik ben met de voedings- en supplementen adviezen aan de slag gegaan en inmiddels zonder medicatie stabieler dan ooit. Nooit durven hopen dat dit zo veel zou doen!”- Anoniem (36 jaar)

Ervaring Optimaliseren

“Als osteopaat en therapeut startte ik een traject bij Jerome op om te kijken waar ik lichamelijk nog verder winst kan halen. Na een aantal gerichte onderzoeken werd een en ander duidelijk. Een stappenplan werd uitgewerkt en intussen heb ik dit voltrokken. 

Ik kan Jerome alleen maar aanbevelen. Hij werk professioneel, precies en communiceert erg vlot en duidelijk!  Dankjewel!” – Bart de Swaef (32 jaar) 

Ervaring Fibromyalgie & Chronische Vermoeidheid

“Ik lijd al meer dan 15 jaar aan fibromyalgie.

Mijn gezondheid is in deze jaren langzaam verslechterd en in de afgelopen 4/5 jaar heb ik zoveel last gehad van chronische vermoeidheid dat mijn leven geen zin meer had.

Ik leefde van vrij sterke pijnstillers. En ik kon mijn volgende dag nooit plannen, omdat ik van dag tot dag niet wist ik me zou voelen.

Ik had de meeste dingen al geprobeerd om mijn leven te verbeteren, dus toen mijn fysiotherapeut voorstelde om een voedingsdeskundige te zien, dacht ik gewoon: wat heb ik te verliezen. Ik nam contact op met Jerome en regelde een afspraak van 2 uur. Die ging heel snel voorbij.

Ik heb het advies opgevolgd en hoewel mijn leven echt nog niet perfect is, heb ik nu een redelijke hoeveelheid energie, ben ik een beetje (6/8 kilo) afgevallen en voelt mijn lichaam veel gezonder aan.

Ik slaap beter en kan de meeste dagen gewoon plannen om op te staan en wat taken te doen.

Ik probeer nog steeds alle adviezen van Jerome, een echte professional, op te volgen en zou zijn diensten ten zeerste aanbevelen.” – Paul Foster (69 jaar)

Ervaring Schildklierproblemen

“Jarenlang had ik last van extreme vermoeidheid, overgewicht en een slecht geheugen. Ik ben steeds weggestuurd met de mededeling dat dat aan de overgang te wijten was. 
Na de prachtige speelfilm “Still Alice” te hebben gezien aangaande dementie herkende ik mezelf daarin met alle trucjes die zij gebruikte.
Na onderzoek bleek dat ik de ongeneeslijke ziekte van Hashimoto had dat is een ernstige vorm van een een traag werkende schildklier. Medicijnen hielpen niet voor mijn klachten wel had ik prachtige bloedwaarden.
 
Uiteindelijk een orthomoleculaire traject bij Jerome Verbeek gedaan en nu ben ik energiekzonder medicijnen en mijn bloedwaarden kunnen ermee door.
Ik ben nu 60 jaar en heel happy met mijn nieuwe leefstijl en ook nog eens 10 kg afgevallen.” – Sigrid (60 jaar)

Ervaring Prikkelbare Darm Syndroom

“Sinds mijn puberteit had ik al last van een opgeblazen gevoel, vooral s’-avonds. Soms zo erg dat ik niet op een harde stoel kon zitten.

Volgens de dokter had ik een spastische dikke darm en daar moest ik maar mee leren leven!

Ik ben veel gaan lezen over voeding en de invloed daarvan op o.a. de dikke darm.

Zo kwam ik bij Jerome Verbeek terecht.

Nadat getest was waar ik allemaal intolerant voor was en ik deze voedingsmiddelen niet meer at realiseerde ik mij dat ik helemaal geen buikpijn hoefde te hebben!

Ik bleek o.a. een lactose en glutenintolerantie te hebben.

Jerome heeft mij tijdens dit proces ontzettend goed begeleid en ik zal altijd dankbaar zijn dat hij op mijn pad is gekomen.” – Carla Wijgers (63 jaar)

Ervaring Borstkanker en Hormonen

“In januari 2013 werd er bij mij borstkanker geconstateerd. Een borstsparende operatie, chemo’s en bestralingen heb ik daarvoor ondergaan.

Ook heb ik een jaar lang Herceptine toegediend gekregen en zou ik daarna jarenlang (5 tot 10 jaar) hormonen moeten slikken. Door die hormonen kreeg ik problemen met lopen, terwijl men mij geadviseerd had dagelijks te gaan lopen en niet op de bank te blijven hangen. Die hormonen heb ik al met al maar 3 maanden geslikt. Ik was het zat om mijn lijf nog langer op deze manier te belasten. 

Natuurlijk ging ik op zoek naar een alternatief en ontdekte ik via internet de orthomoleculaire geneeskunde. Via een website zocht ik naar een therapeut en zo kwam ik in mei 2015 bij Jerome Verbeek terecht. Ik vertelde hem ook dat ik weinig energie had en een laag gewicht. 

Hij maakte mij duidelijk dat met behulp van meer beweging, andere voeding en supplementen er verbetering mogelijk was. Hoeveel verbetering precies kon hij niet voorspellen.   
Met behulp van bloed-, urine en faeces onderzoek in een laboratorium werden mijn intoleranties voor enkele voedingsmiddelen bepaald. Intoleranties kunnen namelijk vermoeidheid veroorzaken. Ook kon ik met een specifiek supplement het hormoon vervangen dat ik niet meer wilde slikken. Dankzij alle adviezen en gesprekken met Jerome heb ik me enorm gesteund gevoeld en heb ik de reguliere aanpak durven laten varen. Voor mij was het heel belangrijk er zelf aan te kunnen werken om te helpen voorkomen weer kanker te krijgen.
 
De reguliere oncoloog voorspelde me binnen 2 jaar weer hetzelfde probleem te hebben. Hij begreep er niets van, in zijn ogen was ik onverantwoord bezig. Het is nu november 2020 en ik hoop van harte nog jaren te kunnen blijven tennissen met mijn tennismaatjes. Jammer is wel dat ik mijn gewicht niet omhoog gekregen heb. Het is echt makkelijker om af te vallen, dan om aan te komen.” – Ellen (69 jaar)
Aanmelden Nieuwsbrief

U hoeft alleen uw naam en email in te vullen

En u kunt zich altijd gemakkelijk weer afmelden!