fbpx
Orthomoleculair therapeut

Darmklachten en orthomoleculaire therapie

Heb jij net als 3 miljoen mensen in Nederlands last van darmklachten? Als orthomoleculair therapeut behandel ik de oorzaken van jouw klachten en niet de symptomen! Dit doe ik op een natuurlijke wijze. Mijn consulten zijn live of online via videoconsulten en ik stuur onderzoeken via de post door heel Nederland en België.

Wil je meer weten? Lees dan verder of maak direct een afspraak.

Darmklachten, buikpijn, een opgeblazen gevoel, prikkelbare darm syndroom

darmklachten

Drie miljoen mensen in Nederland hebben er last van!

Ik had het ook..

Vanaf mijn begin puberteit had ik zelf last van darmklachten en buikpijn. Enige tijd later werd dit als spastische darm gediagnosticeerd, wat nu bekend staat als prikkelbare darm syndroom. Ik moest ermee leren leven. 

Jarenlang stond het zweet me op m’n voorhoofd van de pijnlijke krampaanvallen die ik soms wel drie keer per dag een uur lang had. Tevens was mijn ontlasting zacht en moest ik vaak naar de wc op een dag. Ik was uitgeput! Hier viel niet mee te leren leven.

Toen ik onder behandeling kwam van een orthomoleculair arts die ervaring had met prikkelbare darm syndroom, was ik stomverbaasd om te leren dat ik bepaalde voedsel allergieën had. Dit was nooit bij mij getest! Tevens bleek ik een slechte darmflora te hebben en een parasiet. Ik had al die jaren heel erg gezond gegeten! Althans gezond volgens de gemiddelde standaard van een westers dieet..

Binnen enkele weken waren het merendeel van mijn buikklachten al verdwenen en voelde ik mijzelf steeds sterker en fitter worden! Ik snapte niet dat ik zoveel jaar geen oplossing had gekregen en nu ineens trokken mijn klachten binnen zo’n korte tijd helemaal weg! Dit was het begin van mijn motivatie om zelf orthomoleculaire therapie te gaan studeren. 

Wil u weten hoe ik uw darmklachten ga behandelen?

Wil je weten hoe ik te werk ga om darmklachten aan te pakken? Door middel van gezonde voeding zoals het paleo dieet en bepaalde suppletie om ziekteverwekkers te bestrijden, vertering te verbeteren en je darmflora te optimaliseren. Bekijk nu mijn gratis video reeks van in totaal 90 minuten en leer alvast praktische tips en de methodiek om deze klachten te verbeteren!

Klantervaring Carla

“Sinds mijn puberteit had ik al last van een opgeblazen gevoel, vooral ’s avonds. Soms zo erg dat ik niet op een harde stoel kon zitten. Volgens de dokter had ik een spastische dikke darm en daar moest ik maar mee leren leven!

Ik ben veel gaan lezen over voeding en de invloed daarvan op o.a. de dikke darm. Zo kwam ik bij Jerome Verbeek terecht. Nadat getest was waar ik allemaal intolerant voor was en ik deze voedingsmiddelen niet meer at, realiseerde ik mij dat ik helemaal geen buikpijn hoefde te hebben! Ik bleek o.a. een lactose en glutenintolerantie te hebben.

Jerome heeft mij tijdens dit proces ontzettend goed begeleid en ik zal altijd dankbaar zijn dat hij op mijn pad is gekomen.” – Carla Wijgers (63 jaar)

Laten we videobellen om te kijken of ik kan helpen

Omdat ik geloof in mijn behandelingen, geef ik jou de mogelijkheid om een 30 minuten gratis consult in te plannen. In dit gesprek hoor ik graag wat jouw gezondheidsproblemen zijn en bespreken we hoe ik hierbij kan helpen.

Plan hier een gratis online video consult in

Ik bel je op jouw aangegeven tijdstip via Zoom.

Aanmelden Nieuwsbrief

U hoeft alleen uw naam en email in te vullen

En u kunt zich altijd gemakkelijk weer afmelden!