fbpx
Orthomoleculair therapeut

Oorzaken angststoornissen

Heb jij last van paniekaanvallen, angststoornissen en andere mentale klachten? Dan kan ik je de hand schudden, want die had ik ook! Jarenlang heb ik in de geestelijke gezondheid gezocht naar de oorzaken van mijn angststoornissen. Niets hielp tot ik begon met voedingsaanpassingen, supplementen en darmflora therapie. En nu.. zijn de klachten echt weg.

Als orthomoleculair therapeut behandel ik de oorzaken van klachten en niet de symptomen! Dit doe ik op een natuurlijke wijze. Mijn consulten zijn live of online via videobellen en ik stuur onderzoeken via de post door heel Nederland en België.

Wil je meer weten? Lees dan verder of maak direct een afspraak.

Oorzaken angststoornissen

De darm-hersen as: de invloeden van de darmen op de hersenen

oorzaken angsstoornissen

Snelle verbetering na aanpak oorzaken angststoornissen

Al vanaf mijn jeugd had ik last van ernstige angststoornissen, slaapstoornissen, concentratieproblemen en depressies. Daarnaast had ik last van prikkelbare darm syndroom. Dit hebben overigens lang niet mijn cliënten met angststoornissen. 

Jarenlang heb ik stad en land afgezocht naar oplossingen. Wat waren toch de oorzaken van al mijn klachten? Ze moesten toch ergens vandaan komen. Maar continue werd mij gezegd dat het psychisch was en de darmklachten een gevolg van die stress. Ik heb tot in het oneindige gepraat over mijn problemen en allerlei medicatie geprobeerd. Het hielp amper tot niet.

Toen belandde ik zelf bij een orthomoleculair therapeut. Voor mij was het de zoveelste “kwakzalver” en ik had inmiddels de moed verloren dat er ooit nog echte verbeteringen zouden komen in mijn ziektebeeld. Ik kon me ook allang niet meer herinneren hoe het was om helemaal “normaal” te functioneren in mijn hoofd. Wat een worstelingen om elke dag door te komen, laat staan wat van m’n leven te maken.

Enkele dagen na de start begonnen mijn darmklachten al weg te trekken en binnen enkele weken waren het merendeel van mijn psychische klachten al nagenoeg verdwenen! Ik kon het gewoonweg niet geloven. Het heeft nog maanden geduurd om te wennen aan de nieuwe situatie. Maar ik had mijn leven eindelijk weer terug.

Inmiddels ben ik zelf orthomoleculair therapeut en ben ik door gaan studeren in de klinische psycho neuro immunologie met als specialisatie: oorzaken angststoornissen aanpakken. Ik heb de eer gehad om al veel mensen op natuurlijke wijze te behandelen voor hun psychische stoornissen en met groot succes!

Lees hieronder de ervaring van een cliënt met angststoornissen of bekijk mijn uitgebreide video hoe ik te werk ga.

Video tips werken aan oorzaken angststoornissen

Wil je weten hoe ik te werk ga om angststoornissen, paniekaanvallen en andere mentale klachten aan te pakken? Door middel van gezonde voeding zoals het paleo dieet, supplementen om tekorten aan te vullen en bepaalde suppletie om ziekteverwekkers te bestrijden, vertering te verbeteren en je darmflora te optimaliseren. 

Bekijk nu mijn gratis video reeks van in totaal 115 minuten en leer alvast praktische tips en de methodiek om mentale klachten te verbeteren!

Depressies en angststoornissen

7 Video's

Klantervaring anoniem angststoornissen

“Ik had last van langdurig bestaande stemming en angst klachten. Ook gebruikte ik medicatie hiervoor.

Ik ben tot op de dag van vandaag zo blij dat ik het traject ben ingegaan met Jerome. Ik ben met de voedings- en supplementen adviezen aan de slag gegaan en inmiddels zonder medicatie stabieler dan ooit. Nooit durven hopen dat dit zo veel zou doen!”- Anoniem (36 jaar)

Laten we videobellen om te kijken of ik kan helpen

Omdat ik geloof in mijn behandelingen, geef ik jou de mogelijkheid om een 30 minuten gratis consult in te plannen. In dit gesprek hoor ik graag wat jouw gezondheidsproblemen zijn en bespreken we hoe ik hierbij kan helpen.

Plan hier een gratis online video consult in

Ik bel je op jouw aangegeven tijdstip via Zoom.

Aanmelden Nieuwsbrief

U hoeft alleen uw naam en email in te vullen

En u kunt zich altijd gemakkelijk weer afmelden!