fbpx
Orthomoleculair therapeut

Colitis Ulcerosa en Ziekte van Crohn

Heb jij de diagnose Colitis Ulcerosa of Ziekte van Crohn? Als orthomoleculair therapeut behandel ik de oorzaken van jouw klachten en niet de symptomen! Dit doe ik op een natuurlijke wijze. Mijn consulten zijn live of online via videoconsulten en ik stuur onderzoeken via de post door heel Nederland en België.

Wil je meer weten? Lees dan verder of maak direct een afspraak.

Behandeling Colitis Ulcerosa en Ziekte van Crohn

95 % slagingspercentage! Geen buikpijn meer, geen medicatie meer.

Colitis Ulcerosa

95% slagingspercentage Colitis Ulcerosa en Ziekte van Crohn!

Van alle ziektebeelden die ik in mijn carrière als orthomoleculair therapeut heb behandeld, zijn Colitis Ulcerosa en Ziekte van Crohn bij uitstek de meest succesvolle

Hoewel medicatie vaak nodig is om de klachten te onderdrukken, blijven sommige patiënten klachten ondervinden zoals diarree en buikpijn. Daarnaast blijven de onderliggende oorzaken niet aangepakt

Ik verbaas hoe sterk klachten al verminderen door het weglaten van bepaalde voedingsmiddelen zoals gluten en melk. Het werkt voor de meeste al zo goed, dat ik verbijsterd ben dat dit niet al bekender is. Er is echter vaak meer aan de hand.

Er zijn problemen zoals verteringsstoornissen, ziekteverwekkers en een ongezonde darmflora. Ook moet men oppassen om nog genoeg gezonde voedingsstoffen binnen te krijgen nadat je bepaalde allergenen begint te elimineren.

Jarenlang was ik onderdeel van een franchise en heb ik de cijfers verzameld van alle succesverhalen van mijzelf en mijn collegae. Het bleek dat we gezamenlijk bij 95% van onze patiënten met Colitis Ulcerosa en Ziekte van Crohn binnen weken de diarree al onder controle krijgen en vaak binnen enkele maanden de medicatie al konden gaan afbouwen onder toezicht van hun voorschrijvend arts. 

Lees hieronder de ervaring van Diek die Crohn had of bekijk mijn uitgebreide video lezing hoe ik te werk ga. 

Wil u weten hoe ik u ga behandelen?

Wil je weten hoe ik te werk ga om Colitis Ulcerosa en Ziekte van Crohn aan te pakken? Door middel van gezonde voeding zoals het paleo dieet en bepaalde suppletie om ziekteverwekkers te bestrijden, vertering te verbeteren en je darmflora te optimaliseren. 

Bekijk nu mijn gratis video reeks van in totaal 90 minuten en leer alvast praktische tips en de methodiek om deze klachten te verbeteren!

Klantervaring Diek Ziekte van Crohn

“Na jaren van extreme buikpijn, diarree, obstipatie en vermoeidheid kwam ik in 2014 in het ziekenhuis terecht. Daar kreeg ik te horen dat ik de ziekte van Crohn had. Ik moest gelijk met medicatie beginnen. Omdat deze niet genoeg hielpen kreeg ik zwaardere medicatie die elke 6 weken middels een infuus toegediend werden.

In het begin hielp dat redelijk maar ik kreeg ook last van bijwerkingen zoals benauwdheid en uitslag. Ondertussen ben ik op zoek gegaan naar alternatieven omdat ik graag de onderliggende oorzaak wilde onderzoeken en niet alleen de symptomen wilde bestrijden met zware medicatie die mij ook niet voldoende hielpen. Ik kwam, na wat omzwervingen, bij Jerome Verbeek terecht.

Jerome is uiterst vakkundig te werk gegaan en hij kwam er achter dat ik o.a. niet tegen lactose en gluten kan, last van parasieten had en baat had bij voedingssupplementen omdat mijn darmen niet genoeg konden opnemen. Het is een traject geweest van ongeveer 1,5 jaar waarin ik mij steeds beter ging voelen. Ik ben helemaal gestopt met de medicatie en heb de ziekte goed onder controle gekregen.

Inmiddels zijn we een paar jaar verder en ik gebruik nog elke dag de voedingssupplementen als aanvulling op mijn dagelijkse voeding. Ik heb Jerome persoonlijk ervaren als een integer, betrokken persoon met veel medische kennis. Ik kan een ieder die kampt met darmproblematiek aan raden contact met hem op te nemen.”- Diek Slots (50 jaar)

Laten we videobellen om te kijken of ik kan helpen

Omdat ik geloof in mijn behandelingen, geef ik jou de mogelijkheid om een 30 minuten gratis consult in te plannen. In dit gesprek hoor ik graag wat jouw gezondheidsproblemen zijn en bespreken we hoe ik hierbij kan helpen.

Plan hier een gratis online video consult in

Ik bel je op jouw aangegeven tijdstip via Zoom.

Aanmelden Nieuwsbrief

U hoeft alleen uw naam en email in te vullen

En u kunt zich altijd gemakkelijk weer afmelden!