fbpx
Orthomoleculair therapeut
orthomoleculair therapeut limburg

Orthomoleculair therapeut Limburg

Orthmoleculair therapeut Limburg

Orthomoleculair therapeut Limburg: CONSULTEN ONLINE!

Van patient tot therapeut

Mijn naam is Jerome Verbeek (41). Vanaf mijn 13de kreeg ik enorme buikklachten en vreselijke vermoeidheidsklachten. Ik had altijd gezond te eten gekregen van mijn ouders, dus snapte ik niet waar deze klachten “plots” vandaan kwamen.

Na wat korte bezoeken bij de huisarts bleek ik prikkelbare darm syndroom te hebben. Daar zouden tevens mijn vermoeidheidsklachten vandaan komen. Ik herinner me nog als leek te denken dat mijn klachten wel heel extreem waren. Ik snapte de opmerking “dat ik er maar mee moest leren leven” dan ook totaal niet.

Het zou nog jaren duren en veel bezoeken aan artsen en therapeuten alvorens ik een oplossing zou vinden. Ik kon nauwelijks functioneren, wat het alleen maar lastiger maakte om in de juiste beslissingen te maken. Uiteindelijk ben ik zelf in de juiste richting gaan studeren en heb ik mijn leven gewijd aan het genezen van mijzelf en anderen.

Ik ben dan ook blij om te melden dat ik van al mijn klachten af ben gekomen. Wat nooit te genezen zou zijn, heb ik voor mijzelf en al velen van mijn cliënten kunnen oplossen. Wil je mijn volledige verhaal lezen, klik dan hieronder.

Omdat ik vind dat veel van mijn kennis algemeen moet worden, heb ik video lezingen gratis online staan. Hier kan men al veel informatie en praktisch tips uit halen. Ik steek hier veel tijd en werk in en hoop dat mensen hier sneller door geholpen worden.

Hieronder een voorbeeld hoe ik mijn eigen darmklachten stap voor stap heb aangepakt. Mocht je begeleiding willen, plan dan gerust een gratis video consult bij mij in. 

Orthomoleculair therapeut Limburg: CONSULTEN ONLINE!

Jerome Verbeek Orthomoleculair
Aanmelden Nieuwsbrief

U hoeft alleen uw naam en email in te vullen

En u kunt zich altijd gemakkelijk weer afmelden!