fbpx
Health Therapist Jerome Verbeek

Docent Orthomoleculaire Therapie

Docentschap voelt voor mij natuurlijk aan

De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan als docent orthomoleculaire therapie voor therapeuten in mijn vakgebied. Ik word door hen gewaardeerd vanwege mijn heldere en gelijkwaardige manier van communicatie.

Ik heb een aantal jaar bij de franchise BodySwitch gewerkt, eerst als mede franchisenemer praktijkhouder en daarna ook als manager. Ik gaf en geef daar nog steeds les aan de therapeuten en krijg hiervoor veel waardering. Tevens gaf ik al jaren lezingen bij detentie centra en stond ik onder de vlag van BodySwitch op diverse beurzen. Ook online geef ik via video’s “les” aan iedereen die geïnteresseerd is. 

Omdat ik veel plezier ervaar in het ontwikkelen en overbrengen van therapie concepten, is docentschap een logische aanvulling op mijn carrière. Mocht je mij willen benaderen in mijn rol als docent orthomoleculaire therapie, neem dan gerust even contact op of bekijk een van mijn videolezingen!

Docent Orthomoleculaire Therapie

Jerome Verbeek (41)

Ik help mensen bij ziekte en gezondheid door het geven van voedings- en leefstijladviezen.

Als orthomoleculair therapeut geef ik praktische adviezen en leef ik met mensen mee, omdat ik zelf jarenlang chronisch ziek ben geweest en heb moeten zoeken naar een oplossing. Ik ben:

Docent orthomoleculaire therapie
Sign-up
Newsletter

You only have to fill in your name and email

And you can always unsubscribe again easily!